.................
"Bazen dalıp gidersin eski günlere: Ya bir şarkıda, ya gittiğin bir yerde ya da bir fotoğrafta dalarsın anılarına;neler geçip gitmiştir, ne acılar ne mutluluklar, ne kızgınlıklar, ne kahkahalar ve ne çok keşkeler vardır.. Geleceğe bakarsın umutla, herşeyin değişeceğini, daha iyi olacağını düşünürsün.. Şu an yoktur ya geçmişte ya gelecekte yaşarsın hayatı; anını yaşa dersin kendine ama kaç kişi başarabiliyor anda yaşamayı diye de sorarsın..

'Ne yapıyorsun sen, çevre ne der, iyi düşün, aklını başına al,nasıl geçinirsin,ne yapacaksın,yarınlarını da düşün, bak geçmişte yaptığın aynı hataları tekrarlama, şöyle davran, böyle yap...." Çoğalıp gider bu sözcükler, duyarsın duyarsın ve adım atmaktan korkmaya başlarsın, ya haklılılarsa?

Sonra birden kendinle kalırsın, işte o an bir bakmışsın ki hayatın hızla ilerliyor ve sen yapmak istediklerini yapamamışsın

İyi bir işin vardır ama mutlu değilsindir, iyi bir eşin vardır ama istediğin kişi değildir, paran vardır sağlığın yoktur ..

Yani hep bir yerlerde eksik kalmıştır hayat, çünkü kendi isteklerini değil çevrendekilerin isteklerini yapmaktasındırVe işte o an iç sesini duyarsın ''kendin için ne yaptın ??''En önemli kişiyi unuttuğunu anlarsın, bunu anladığında çok geç kaldığını fark edersin .İşte bunun için iç sesimize kulak verelim, hayat bizim, inançlar bizim, biz nasıl ve ne şekilde mutlu olacaksak gerçekleştirelim, kendimize inanarak, güvenerek.. "

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hayatın Akışı

SEVMEK..

AŞK